informa
3 MIN READ
Press Release

PLAION debuteert op gamescom

PLAION viert zijn debuut met nieuwe game-aankondigingen en eerste hands-on-kansen voor bezoekers in Hall 9
[This unedited press release is made available courtesy of Game Developer and its partnership with notable game PR-related resource Games Press]

PLAION, een marktleidende ontwikkelaar, uitgever en distributeur van entertainmentproducten, kondigt met trots zijn line-up aan voor gamescom 2022.

Na de recente naamwijziging, pakt PLAION groot uit met een vloeroppervlakte van in totaal ruim 2.500 m2 voor de business- en consumenten-area.
 
Binnen deze ruimte staan games van onze studio’s en uitgeverspartners, zoals Deep Silver, Prime Matter, Ravenscourt, Vertigo Games, Coffee Stain Studios en Cardboard Sword. PLAION presenteert in Hall 9 een breed aanbod aan games die consumenten kunnen spelen.
 
Saints Row speelt zich af in de unieke, uitgestrekte wereld van Santo Ileso. De game dropt je in een ruige, spectaculaire sandbox vol schimmige klusjes, criminele ondernemingen en blockbuster-missies, waarin je je schietend, rijdend en wingsuit-zwevend een weg naar de top kunt banen. Als de toekomstige Boss, met Neenah, Kevin en Eli aan je zijde, vorm je The Saints en voer je strijd om de controle over de stad. Uiteindelijk is Saints Row het verhaal van een start-up bedrijf, alleen werken The Saints in de bedrijfstak die doorgaans misdaad wordt genoemd. Saints Row verschijnt op 23 augustus en zal tijdens gamescom speelbaar zijn op pc’s met AMD Ryzen-processors.

“Met onze recente naamwijziging van Koch Media naar PLAION, beloofden we een nieuw hoofdstuk in onze reis met één missie: om unieke entertainmentervaringen naar consumenten te brengen, op elke mogelijke manier. De eerste stap in deze reis is de presentatie van een fantastische line-up aan games van onze uitmuntende groep ontwikkelaars en uitgeverspartners van over de hele wereld.” – aldus Klemens Kundratitz, CEO van PLAION.
 
Goat Simulator 3 (Coffee Stain Studios) brengt chaos en complete gekte naar bezoekers van de show. Dit wordt een wereldpremière voor fans om de game te proberen; inclusief de kans om Pilgor te ontmoeten in de booth.
 
Van Prime Matter zullen op de booth ook een aantal titels aanwezig zijn. Bezoekers krijgen de kans om vreemde gebeurtenissen te onderzoeken in de neo-futuristische detective RPG Mato Anomalies; om als Grave vijanden neer te maaien in de even bloederige als hectische en stijlvolle kogelregens van Gungrave G.O.R.E; om de sci-fi middeleeuwse wereld te onderzoeken van The Last Oricru; om tegen één van de beruchtste AI-schurken ooit – SHODAN – te strijden in de baanbrekende klassieke action-RPG System Shock; en om zich plunderend en veroverend een weg te banen door het uitgestrekte continent Calradia in de strategy/action RPG-wereld van Mount & Blade II.
 
Ravenscourt presenteert vier titels: voor het eerst in de geschiedenis van de Let’s Sing-franchise wordt een titel speelbaar op gamescom - bezoekers kunnen Let’s Sing Presents ABBA proberen in de PLAION-area, net als een andere, onaangekondigde titel.
Bezoek ook de Indie Arena Booth (Hall 10.2): Bestuur de dodelijkste Corgi ooit in de arcade shoot ‘em up ProtoCorgi. Trotseer de strenge Canadese winter in de adventure Kona II Brume en vecht om te overleven in de meedogenloze wildernis.
 
Binnen de Indie Arena Booth krijgen fans ook de kans om de eerste demo te spelen van The Siege and the Sandfox, een prachtige 16-bit-stijl stealth metroidvania van Cardboard Sword.
Bezoekers die helemaal willen opgaan in een beleving kunnen After The Fall van Vertigo Games proberen binnen de Pico Interactive booth (Hall 9).
 
Joule Performance is de officiële hardware-partner van PLAION op Gamescom. Ontdek unieke, op maat gemaakte waterkoelingsystemen, geoptimaliseerde high-end gaming-pc's en geweldige gamestoelen - met origineel Alcantara-materiaal - die allemaal volgens Zwitserse kwaliteitsnormen zijn gemaakt. Verken #swisscraftedgaming op www.jouleperformance.com
 
​Lees voor meer informatie Koch becomes PLAION en bezoek plaion.com

CONNECT WITH US

Explore the
Advertise with
Follow us

Game Developer Job Board

Game Developer

@gamedevdotcom

Explore the

Game Developer Job Board

Browse open positions across the game industry or recruit new talent for your studio

Browse
Advertise with

Game Developer

Engage game professionals and drive sales using an array of Game Developer media solutions to meet your objectives.

Learn More
Follow us

@gamedevdotcom

Follow us @gamedevdotcom to stay up-to-date with the latest news & insider information about events & more